“Mijn Peloton” van Jef Sterckx

Tentoonstelling

Zowel op zaterdag als zondag is er de tentoonstelling “Mijn Peloton” van Jef Sterckx. Deze kunstenaar uit Hove is bezeten van de koers. Dat komt explosief tot uiting in zijn project met driedimensionale sculpturen van wielerhelden van vroeger en nu.
De tentoonstelling, met levensgrote figuren die gemaakt zijn uit verpakkingsmaterialen van racefietsen, is gratis te bezoeken. Mocht de naam van Jef Sterckx bekend in de oren klinken : dat kan, want hij stelde zijn creaties al op meerdere plaatsen in Vlaanderen ten toon.

Wanneer ?

zaterdag 21 april 2018 van 10.00 tot 18.00 uur

zondag 22 april 2018 van 10.00 tot 18.00 uur

Prijs ? Gratis

Waar ? Zaal “Da Capo”

Lintsesteenweg 1a, 2540 Hove

Organisatie : Bone4Kids-Day

Foto’s (c) Gazet van Hove.