Erfgoeddag rond “Kiezen” in Hove

Pamfletten en gadgets schetsen een boeiend beeld van hoe het eraan toeging tijdens de lokale verkiezingen in Hove. Welke burgemeesters werden er verkozen ? We maken bovendien een knipoog naar ‘Expo 58’, dit jaar precies 60 jaar geleden, en tonen je uniek beeldmateriaal uit die tijd. Wie wil, kan achteraf nog wat bijpraten bij een ‘democratisch’ drankje ! 

Er is parking vlakbij de activiteit. Er is eet- en/of drinkgelegenheid op de locatie van de activiteit. Zaterdag 21 april van 10.00 tot 17.00 uur. Zondag 22 april van 11.00 tot 17.00 uur.

Toegankelijkheid : geheel. Wil je meer informatie over deze activiteit ? Bezoek de website van Erfgoeddag of download onze gratis ErfgoedApp in Google Play of in de App Store. Alle activiteiten van Erfgoeddag zijn GRATIS. Voor enkele activiteiten moet je vooraf reserveren of is het aantal plaatsen beperkt. Al deze informatie vind je op de website van Erfgoeddag of in de ErfgoedApp.

Waar ?

Gemeentelijk centrum “De Markgraaf”, Kapelstraat 8, 2540 Hove

Contact

Foto’s © Gazet van Hove.