LINT – De lokale afdeling van de politieke partij Open Vld heeft zijn top vijf bekend gemaakt waarmee het in oktober van dit jaar naar de kiezer stapt voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

De voorzitter en fractieleider Luc Van Geyte wordt de lijsttrekker in de gemeente Lint en lijstduwer zal voormalig Europees Parlementslid Dirk Sterckx worden. Verder vinden we op de lijst op plaats twee Sofie Van Wesemael, op drie Walter Verhoeven, op vier Gino De Keersmaecker en op vijf Elke Van Den Broeck.

Open VLD zal in Lint met een fel vernieuwde lijst komen en wil als speerpunten gaan voor een gemeente Lint waar de levenskwaliteit van haar burgers op de eerste plaats komt – waar samen-leven hoog in het vaandel staat en voor een gemeente Lint dat een oase kan zijn voor zij die het stedelijke Antwerpen willen ontvluchten en hunkeren naar een kleinschaligere levensomgeving met makkelijk bereikbare diensten en voorzieningen en met talrijke ontspanningsmogelijkheden voor jong en minder jong. Want SAMEN ZIJN WE LINT sluit men af bij Open VLD in de gemeente Lint.

Radio Frekwent – www.frekwent.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove – cover : Dirk Sterckx