Hove viert Rerum Novarum

Zondag 13 mei 2018

10.00u. : viering Sint-Laurentiuskerk

11.00u. : Rerum Novarum-viering in O.C. De Markgraaf, Kapelstraat

Met lokale reflectie door gemeenteraadslid Jos Peeters (CD&V) en gelegenheidstoespraak door federaal parlementslid Nahima Lanrji. 

Solidariteit is al 127 jaar lang de kracht van Rerum Novarum. Naast ‘de Bronzen Pagadder’ het vrijwilligersfeest van het Antwerpse netwerk van sociale en christelijke organisaties op dinsdag 8 mei 2018 in de Singel, laten we ook dit jaar in Hove het bewegingsfeest niet onopgemerkt voorbij gaan.

Jos Peeters

Na de eucharistieviering om 10.00 uur in de Sint-Laurentiuskerk, nodigen we op zondag 13 mei 2018 vanaf 11.00 uur alle Hovese en andere sympathisanten uit op onze lokale Rerum Novarumviering in De Markgraaf, Kapelstraat – kerkplein. Naast het gebruikelijke natje en droogje is er ruimte voor ontmoeting en bieden we vast de nodige inhoudelijke inspiratie. Voorzitter Jos Peeters zorgt voor een korte lokale reflectie. Federaal parlementslid Nahima Lanjri geeft invulling aan de gelegenheidstoespraak.

Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, maar wordt wel gewaardeerd : Jos Peeters, Beekhoekstraat 48 in Hove –  tel. 03 / 455 10 78 – jmb.peeters@telenet.be .

 

Foto’s © Gazet van Hove.