Pallieterjogging staar weer voor de deur in de stad Lier

LIEROp zaterdag 2 juni 2018 wordt in Lier de Pallieterjogging gelopen. Deze recreatieve jogging over 5 of 10 kilometer, voorafgegaan door een kinderloop, is daarmee aan haar 34ste editie toe. Jaarlijks zakken meer dan 1.000 lopers en supporters af naar Lier om deel te nemen aan de jogging. De Pallieterjogging start op het Zimmerplein, waarna het parcours de lopers door de prachtige binnenstad leidt.

Voor de 10 kilometer maken de deelnemers nog een lus langs de Netedijk, alvorens aan te komen op het Schapenkoppenplein. Al jarenlang is de Pallieterjogging het sportieve hoogtepunt voor menig recreatieve loper. Naast de sportievelingen lokt de jogging ook een massa aan supporters die de lopers komen aanmoedigen, of die gewoon komen voor de gezellige sfeer die dan in de binnenstad heerst. Omdat het een recreatief gebeuren is, toegankelijk voor iedereen, houdt de organisatie er aan om de deelnameprijzen zo laag mogelijk te houden. Om mee te lopen betaal je slechts 7 euro. In ruil krijg je een onvergetelijke ervaring, een toffe sfeer, een prima conditie, een t-shirt, een drankje n wordt je looptijd gemeten. Voor de kinderloop betaal je 2.

De inschrijvingen kunnen gebeuren op zaterdag 2 juni vanaf 14.00u. op het Zimmerplein. De kinderjogging start om 15.00 uur en de Pallieterjogging een uurtje later. Alle info over de Pallieterjogging in de gezellige stad Lier is te vinden op de website www.pallieterjogging.be of via een mail naar info@pallieterjogging.be of via het telnr. 03 / 480 52 51.

Sint-Gummaruskerk

Radio Frekwent www.frekwent.be .

Fotos Gazet van Hove.