Speelplein zomervakantie in Hove

Het is vakantie en dat betekent speeltijd ! De animators staan elke dag klaar met een gevarieerd programma : spelletjes, knutselen, quizzen, behendigheid, sport,

Alle kinderen van 6 tot en met 14 jaar zijn welkom. Aanmelden, inschrijven en verzamelen vindt plaats in de grote zaal van het Sportpark. Doorheen de dag wordt er gebruikgemaakt van de lokalen onder het terras van de sporthal.

Wanneer ?

Tijdens de zomer is het speelplein open van 2 tot en met 20 juli, van 30 juli tot en met 17 augustus (let op : gesloten op woensdag 15 augustus!) en van 27 tot en met 31 augustus. De werking start s morgens om 9.00 uur en loopt tot 16.00 uur. Kinderen kunnen toekomen tussen 8.00 en 9.00 uur en opgehaald worden tussen 16.00 en 17.00 uur. Vanaf 17.00 uur is er naopvang voorzien tot 18.00 uur.

Meebrengen ?

Drinkbus, koek of fruit, lunchpakket en natuurlijk kleren die vuil mogen worden.

Tarieven

En dag speelplein kost 5 EUR. Een tienbeurtenkaart is verkrijgbaar aan 40 EUR. Naopvang (van 17.00 tot 18.00 uur) kost 1 EUR. Wanneer je inschrijft en betaalt tot n week vr de aanvang van het speelplein (22 juni) betaal je voor n speelpleindag 4 EUR.

Uitstappen

Tijdens de zomervakantie trekt de speelpleinwerking er een aantal keer op uit. De uitstappen vinden steeds plaats op vrijdag : 13 juli : Kid Rock festival (kinder- en tienerfestival), 10 augustus : Bokrijk (openluchtmuseum) en 31 augustus : Domein Puyenbroeck (avontuur, sport en spel). Elke uitstap kost 20 EUR. Inschrijven is verplicht bij de jeugddienst, want het aantal plaatsen is beperkt.

Animators

Het team bestaat elke week uit een hoofdanimator en een vijftal animators. Zij zijn allemaal opgeleid voor hun taak en vertrouwd met de werking als animator, maar vaak ook als lid in hun kinderjaren. Ook de medewerkers van de jeugddienst staan altijd klaar voor de animators en de kinderen.

Inschrijven via de webshop van de gemeente Hove. Met vragen kan je terecht bij de jeugddienst.

https://hove.recreatex.be .

 

Foto’s (c) Gazet van Hove.