Grabbelpas, Swap en Swap XL in Hove

Een overzicht van het aanbod tijdens de zomervakantie. Grabbelpas is een activiteitenaanbod voor alle kinderen van 4 tot 9 jaar. Je kan deelnemen aan de toffe activiteiten in de krokus-, paas-, zomer- en herfstvakantie. Voor de tieners wordt er een apart programma voorzien onder de naam Swap. Deze activiteiten zijn aangepast aan de leeftijd en de interesses van 10- tot en met 12-jarigen.

Swap XL is een aanbod voor jongeren van 13, 14 en 15 jaar. Het volledige aanbod is te vinden in drie brochures (Grabbelpas, Swap en XL) die worden verdeeld in de scholen en verkrijgbaar zijn bij de jeugddienst. De verschillende passen zijn verkrijgbaar bij de jeugddienst en kosten elk 3 EUR. De pas is geldig tot eind 2018.

Overzicht activiteiten Hove

31 juli : Doe-het-zelf : ontwerp je eigen t-shirt (Swap), 2 augustus : Lazertag (Grabbelpas 8-9 jaar en Swap), 8 augustus : filmontbijt De Emoji Film (Grabbelpas 6-9 jaar), 9 augustus : Lego Mindstorms (Swap/XL), 14 augustus : Wafelatelier (Grabbelpas 8-9 jaar/Swap) en 28 augustus : Retrogaming (Grabbelpas 8-9 jaar/Swap).

Inschrijven kan vanaf maandag 4 juni via de webshop van de gemeente Hove op onderstaande link. https://hove.recreatex.be .

Voor meer informatie kan je terecht bij de jeugddienst :

Hanne Hernalsteen en Tom De Pooter, tel. 03 / 454 38 97, e-mail : jeugd@hove.be, Paul van Ostaijenlaan 6 (naast de sporthal) in Hove, openingsuren : maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur, maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur (behalve in juli en augustus), woensdagnamiddag van 13.00 tot 16.00 uur.

Foto’s (c) Gazet van Hove.