Fan van Hove komt buiten

Fan van Hove lanceert deze week zijn verkiezingscampagne met een originele affiche van Hove.

Met deze lancering zetten we de eindsprint in van ons sterk oppositie -en wijkwerk van de laatste jaren. Fan van Hove bracht in de laatste jaren elke wijk in Hove meer dan eenmaal een bezoek.

Fan van Hove bracht zo iedere wijk een bezoek met zijn pannenkoekenmobiel. De lekkere pannenkoeken zorgden naast heel wat leuke babbels ook voor veel nieuwe ideeën. We vroegen met onze enquête naar jullie mening en suggesties voor ons dorp. We danken jullie voor de warme ontvangst en de honderden nieuwe ideeën ! Met jullie suggesties en opmerkingen kwamen we op maat van de wijk terug, deur aan deur, met onze deurhangers. We luisterden naar hoe jullie de toekomst van ons dorp zien.

Dankzij jullie creëerden we een actieplan met 70 doelstellingen voor ons dorp. Met grote en kleinere projecten, maar vooral op dorpsmaat. Elke wijk krijgt zo zijn stuk uit onze Hovese puzzel.

Ons verkiezingsprogramma ? Dat is deze kaart, volledig ingevuld. Want naast ideeën op wijkniveau vullen we deze kaart ook aan met projecten voor heel het dorp. We gaan voor een duidelijke visie, die goed gefundeerd werd. Elke doelstelling is afgetoetst op financiële haalbaarheid, op jullie wensen en onze bestuurservaring.

Het Fan van Hove-team 2018 is er klaar voor.

Volg onze wensen en mensen ook op www.fanvanhove.be op een interactieve manier tot aan 14 oktober.

Foto’s (c) Gazet van Hove.