HOVE – Een mooie zomeravond en de jaarlijkse bekeruitreiking van de Hovese Liga. Veel meer heb je niet nodig om in het Sportpark in onze gemeente Hove en op het mooie terras van sporthal Weyninckhoven te kunnen genieten van een schitterende avond met veel blije sportieve mensen en de nodige ambiance.

Iets over 20.30u. werden gisterenavond de bekers uitgereikt aan de kampioenen-ploegen – de sportiefste ploegen – de beste doelmannen en de beste spitsen van het afgelopen zaalvoetbalseizoen van de zeer bekende Hovese Liga. Meer dan zestig ploegen komen wekelijks genieten van hun zaalvoetbalwedstrijd in het Sportpark in Hove. De Hovese Liga werd destijds opgericht bij het openen van de sporthal in Hove en door wijlen Dhr. René Breugelmans en wordt heden ten dagen nog altijd op een schitterende manier in het leven gehouden door voorzitter Mark Van Mensel en secretaris Claus Kouwenhoven.

En wat ons meteen opviel is dat het er erg vriendelijk aan toe gaat in de Hovese Liga. Iedereen kent iedereen. Uiteraard op een sportieve manier tegen elkaar in de wedstrijd maar nadien ook op een schitterende manier kunnen verbroederen aan den zogeheten toog of zoals gisteren op het mooie terras van de sporthal Weyninckhoven. Wij beginnen met onze volgende competitie op 1 september 2018 zeggen ze bij onze Hovese zaalvoetbal liga. Regioradio Zuidrand ging op bezoek in het Sportpark van Hove en vroeg aan voorzitter Mark Van Mensel onder meer welke ploegen er het afgelopen seizoen kampioen speelden in hun reeks.

Radio Zuidrand – www.radiozuidrand.be

Foto’s © Gazet van Hove.