Ruim aanbod reisliteratuur in Hovese bib

Reis of weekendje weg geboekt ? Ga je reisgids of vakantielectuur halen in de bib !

Wist je dat de Hovese bibliotheek voor elke vakantie wel een boek in huis heeft ? Of je nu vliegt, fietst, wandelt of luiert, met een boek maak je je trip helemaal af. Maak een keuze uit meer dan zeshonderd reisgidsen over landen en steden, wandel- en fietsgidsen voor vakantie in eigen land, ‘Dwarsliggers’ (romans in pocketformaat en uiterst licht in gewicht, handig voor op het vliegtuig), zomerse romans of spannende thrillers om helemaal weg te zijn en reisverhalen: reizen zonder je zetel uit te komen. De bib-medewerkers selecteerden speciaal voor jou de beste boeken. Kom ze ontdekken op de thematafel !

www.hove.be

hove in de wereld cover

Foto’s (c) Gazet van Hove.