3 jaar Kringloopgeluk bij Opnieuw & Co Nijlen

Drie jaar geleden opende Opnieuw & Co vzw een filiaal aan de Grote Steenweg in Kessel. De cijfers bewijzen dat deze megastore ook een megasucces is geworden. Zo ontvingen we in Nijlen het afgelopen jaar wel 86 932 klanten die herbruikbare goederen een tweede thuis gaven. In Nijlen gaat de voorkeur duidelijk uit naar textiel. Maar dat wil niet zeggen dat dit het enige is waar klanten voor komen. Het aanbod in onze winkels is zeer groot. Van fietsen, boeken, kleding, speelgoed, huisraad en meubelen tot elektro waar 1 jaar garantie op wordt gegeven.

Toen de winkel in Nijlen haar deuren drie jaar geleden opende, stonden er 19 medewerkers klaar om de klanten verder te helpen. Ondertussen staan er wel 38 medewerkers paraat om iedere dag de winkelbelevenis compleet te maken voor elke klant. Dat is dus een verdubbeling op drie jaar tijd !

Op 16 juni staat het Opnieuw & Co-personeel niet alleen klaar om klanten te helpen, maar ook om iedereen te bedanken. Wij trakteren alle bezoekers op een glaasje cava of fruitsap en lekkere hartjeswafels. Daarnaast krijg je 10% korting op alle goederen. Kom zeker langs en vier met ons mee! De winkel is open van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur.

2017 bij Opnieuw & Co Nijlen in cijfers

Aantal klanten 86 932
Aantal verkochte stuks 516 669
Aantal personeelsleden 38
Best verkochte product textiel

 

*************************************************************************

Over vzw Opnieuw & Co

Opnieuw & Co is een kringloopwinkel die herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. Het gaat dan om producten zoals meubelen, kleding, huisraad, boeken, speelgoed, elektro en fietsen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht door stichter en directeur Koen Goemans. Ondertussen groeide Opnieuw & Co uit tot een grote organisatie met meer dan 400 werknemers en winkels in Lier, Duffel, Mortsel, Kontich en Kessel. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar zet ook in op sociaal verantwoord ondernemen. Zo creëert Opnieuw & Co kansen voor tewerkstelling voor kortgeschoolden en langdurig werklozen.

 

Winkelvestigingen Opnieuw & Co :

Ma. tot zat. van 10.00u. tot 18.00u.

Opnieuw & Co vzw, Grote Steenweg 55, 2560 Kessel (Nijlen)

Opnieuw & Co vzw, Hondiuslaan 46, 2570 Duffel

Opnieuw & Co vzw, Borsbeeksebinnenweg 51, 2640 Mortsel

Opnieuw & Co vzw, Antwerpsesteenweg 387, 2500 Lier

Opnieuw & Co vzw, Prins Boudewijnlaan 1, 2550 Kontich

 

Ma. tot vrij. van 9.00u. tot 13.00u.

Outletshop “De Kilomeet”, Vredebaan 77, 2640 Mortsel

www.opnieuwenco.bewww.facebook.com/opnieuwenco

Foto’s (c) Gazet van Hove.