Een cursus volgen aan de Kunstacademie van Hove

Inschrijven voor een cursus voor het schooljaar 2018–2019 kan vanaf 5 juni.

Je hebt altijd al willen tekenen of schilderen ? Je wil je fototoestel beter leren kennen en er toch eens met een andere blik doorheen kijken ? Je wil zelf wel een keer animatiefilmpjes maken ? Je hebt voeling met wol, vilt, stof en wil je er creatief mee uitleven ? In de Gemeentelijke Kunstacademie kan het allemaal.

De Kunstacademie biedt boeiende cursussen aan voor elke leeftijd. Kinderen kunnen kleien, tekenen en schilderen. Jongeren kunnen zich op elk vlak creatief uitleven of animatie volgen. Volwassenen kunnen kiezen uit het aanbod fotografie, textiel, tekenen, schilderen, projectatelier of keramiek. Het volledige aanbod vind je op www.kunstacademiehove.be. Voorkennis is niet vereist, alleen veel goesting. Een dynamisch en professioneel team staat klaar om iedereen met creatieve prikkels te helpen ontplooien.

www.hove.be .

Foto’ s (c) Gazet van Hove.