Zomerzoektocht Davidsfonds

Elk jaar brengt de leukste zoektocht van Vlaanderen tienduizenden speurneuzen op de been. De tweendertigste zomerzoektocht van het Davidsfonds leidt dit jaar naar de Druivenstreek. Het recept van een geslaagde zoektocht is na drie decennia geen geheim meer : toffe en verrassende vragen die je stad en streek met andere ogen laten bekijken, een lusvormig parcours dat langs hoogtepunten en verborgen parels, gastvrije horeca en handelaars loopt die leuke extraatjes aanbieden, aangenaam gezelschap van medezoektochters,

Neem deel en beleef een bijzondere vakantiedag boordevol verhalen op een unieke activiteit voor op een vrij uit te kiezen zomerse dag. Van zaterdag 2 juni tot en met zondag 16 september wordt gezocht in de Druivenstreek en de Groene Gordel (Tervuren-Hoeilaart-Overijse). Je kan het parcours met de auto of de fiets afleggen en kiest tussen de klassieke zoektocht en de gezinszoektocht. 15 EUR voor Davidsfondsleden met cultuurkaart, 25 EUR voor niet-leden die nu lid wensen te worden en 30 EUR voor niet-leden.

Voor meer informatie kan je terecht bij Lieve Duffeler (lieve.duffeler@skynet.be, 0477 / 41 79 29). Je koopt je deelnemingspakket bij de toeristische dienst Visit Tervuren, Markt 7B in Tervuren. Je kan er op maandag terecht van 13.00 tot 17.00 uur, van dinsdag tot vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Daar start ook de zoektocht.