KONTICHOok in de sport geldt het spreekwoord Jong geleerd is oud gedaan. Het is belangrijk kinderen vroeg in contact te brengen met sport en ze een optimale sportervaring te geven. De Vrijetijdsdienst-sport organiseert daarom jaarlijks Kontich Zingt ten bate van alle Kontichse sportclubs met jeugdwerking.

Dit jaar gaan ze om14.00u. van start met de opening van een loopomloop Centrum (5 km), alle lopers welkom! Om14.30u. vertrekt Kontich Fietstlangs de vijf loop-omlopen over een afstand van 23 km. Nieuw dit jaar is desportbeurs van 15.00 – 18.00u. , ontdek een sport die u op het lijf geschreven staat of kom meer te weten over uw geliefde discipline !

Dit jaar gaan Kontich Fietst en Kontich Zingt opnieuw hand in hand. De familiale fietstocht verkent nieuwe wegen en iedereen kan daarna het stof wegspoelen in het gemeentepark van Kontich.Van18 – 19.15u. zal De Bende met Piet Piraatoptreden en vanaf20.00u. is er ‘Kontich Zingt’ met een optreden van ‘Jean et Les Flamands’.De opbrengst van de bar wordt integraal uitgekeerd aan Kontichse sportclubs met jeugdwerking. Alle informatie over dit evenement is terug te vinden op de website www.kontich.be of in het infoblad van de gemeente.

Radio Zuidrand – www.radiozuidrand.be .