Vlaanderen Feest op 11 juli 2018! in de gemeente Edegem

EDEGEM

Edegem viert mee met Vlaanderen Feest in Hangar 27 aan de Parklaan in de gemeente vanaf 19.00u. Het begint er met de uitreiking voor verdienste met Lester Van Loock en Jokke Martens. Wie wordt de verdienstelijke Edegemnaar en volgt Dirk Logghe op ? Vanaf 20.30u. is er dan In de schaduw van Toon Hermans met Herman Van Hove en Lissa Meyvis. Weinig mensen worden 100 jaar oud, maar in 2016 zou Toon Hermans het geworden zijn, als hij nog had geleefd. Bij de grootste entertainer der Lage Landen uit de vorige eeuw betekent dat : herdenkingsalert! Herman van Hove, Toons laatste manager en vriend, houdt met de voorstelling In de Schaduw van Toon Hermans een indrukwekkend eerbetoon. Hij vertelt over hun samenwerking in de laatste tien levensjaren van de man die een komiek leek, maar in werkelijkheid alle tinten van het bipolaire palet kende. De getuigenissen worden afgewisseld met slim gekozen liedjes door Lissa Meyvis. Af en toe passeren er wonderlijke archiefbeelden. Deze avond op 11 juli in de gemeente Edegem is alvast gratis te bezoeken.

Radio Zuidrand – www.radiozuidrand.be .