EDEGEM

De eigenaars van Hof Ter Linden (de gemeente Edegem, Kempens Landschap en het Agentschap voor Natuur en Bos) hebben een handelshuurovereenkomst voor de uitbating van een restaurant in het oostelijk koetshuis van het Edegemse kasteeldomein afgesloten. De kok van brasserie Pastis in Mortsel zal er aan het fornuis staan.

Na de restauratie van de koetshuizen en het domein zelf en de opening van de brasserie in het westelijk koetshuis in april van dit jaar, is deze huurovereenkomst opnieuw heugelijk nieuws voor de ontwikkeling van het park zegt ook de bevoegde schepen van het Hof Ter Linden, Goedele Van der Spiegel. Voor het westelijk koetshuis vonden we eerder al een geschikte partner bij Serge De Groof. En nu kunnen we dan ook onze nieuwe partner voorstellen die een restaurant zal gaan uitbaten in een compleet andere sfeer dan de brasserie met tussen de 25 tot 35 couverts.

De heer Kalicanin is een gastronomische chef met rijke binnen- en buitenlandse ervaring. Momenteel runt hij brasserie Pastis in Mortsel en werkt hij als gastchef in heel wat sterrenrestaurants in Europa. Hij stapt in dit project samen met Alexander Davidovic. De vermoedelijke openingsdatum is voorzien na de zomer van 2019.

Radio Zuidrand was aanwezig bij de voorstelling van de nieuwe eigenaar en had er een interview met schepen Goedele Van der Spiegel.

Radio Zuidrand FM 105.1 –www.radiozuidrand.be .

 

Foto’s (c) Gazet van Hove.