Resterend Programma Lier Centraal

LIER Ook deze maand augustus zal je nog kunnen genieten van de bruisende concertreeks van Lier Centraal op de Grote Markt in de stad. Op het programma staat voor vanavond : Ritmo Latino (Salsa & Latino) op 9 augustus covers met de groep Swizzle op 16 augustus pop en rock met The Kids en tenslotte op 23 augustus een thuiswedstrijd voor Walter Grootaers en De Kreuners.

De Kreuners zullen Lier Centraal afsluiten als nooit tevoren. Ook het voorprogramma op donderdag 23 augustus kleurt volledige Liers met Meer, Nederlandstalige rock met een vleugje pop. Soms stevig, dan weer ingetogen. Omdat er op donderdag 23 augustus een grote opkomst wordt verwacht zal de omgeving van de Grote Markt afgesloten worden voor alle verkeer van donderdag 14.00 uur tot vrijdag 2.00 uur. Om het evenement veilig te laten verlopen zal de toegang afgesloten worden indien het maximum aantal toeschouwers bereikt is. Vanaf 16.00 uur wordt er met het principe Way-in & Way-out gewerkt. Dit wil zeggen dat straten die toegang geven tot de Grote Markt als in- of uitgang dienst zullen doen. Je zal de Grote Markt dus niet langs dezelfde straat kunnen betreden als erna weer verlaten. Er kan extra politiecontrole zijn waardoor er wachtrijen kunnen ontstaan. Het volledige programma van Lier Centraal en de verkeersmaatregelen op 23 augustus zijn te vinden op de website www.lier.be. De toegang van deze avonden zijn alvast gratis.

Sint-Gummaruskerk of ‘peperbus’ …

Radio Zuidrand FM 105.1 – www.radiozuidrand.be .