HOVEOp vrijdag 24 augustus en zaterdag 25 augustus 2018 gaan de 44ste ZomerEnd Feesten weer van start in het Hovese dorpscentrum.
De organisatoren (Middenstand Hove met steun van de Gemeente Hove) zetten na een succesvolle editie in 2017 de vernieuwing verder.
We geven meer jong en minder jong lokaal talent een plaats op ons podium en in de feesttent op het Sint-Laureysplein, die voor de gelegenheid omgedoopt wordt tot Sint-Laureysvillage zegt Jarl Vanden Broeck van de Cook Stays.


Naast top acts zoals Buscemi op vrijdag en Belle Perez op zaterdag, kan je komen genieten van Melanie Mertens Polak, Plug It In, Johan Van Mechelen met TwoForYou, Devils Inc en top DJs Laston & Geo en DJ Livado.
Bovendien worden De ZomerEnd Feesten verder doorgetrokken tot op de Boechoutsesteenweg waardoor gans Hove centrum bij het evenement betrokken wordt. Dit betekent dat het kruispunt Lintsesteenweg-Boechoutsesteenweg ook volledig afgesloten wordt voor alle verkeer. De nodige omleidingen zijn voorzien.

De dorpskern zal volledig autovrij zijn vanaf vrijdag 24 augustus 13.00u. tot zondag 26 augustus 7.00u. De ganse opstelling van de ZomerEnd Feesten werd herbekeken om het geheel meer open en luchtiger te maken.
De SummerAntMarket, een hippe zomermarkt, welke voor het eerst vorig jaar plaatsvond, wordt verder uitgebreid en DJ PaPa Mojito geeft de ganse markt gedurende 2 dagen een swingende toets !

De ZomerEnd Feesten worden officieel geopend op vrijdag 24 augustus om 19.00u. met de percussiegroep SambAstick.

Radio Zuidrand FM 105.1 – www.radiozuidrand.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.