ZomerEndfeesten 2018 in Hove

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus is iedereen van harte welkom op de jaarlijkse ZomerEndfeesten in Hove. MiddenStand Hove en het gemeentebestuur van Hove maken van het centrum van de gemeente weer een bruisende ontmoetingsplaats. Ze verwachten je dan graag samen met buren, vrienden, collegas en familie op deze vierentwintigste uitgave.

De organisatoren doen er alles aan om overlast en hinder te beperken zodat iedereen ervan kan genieten. Met de deelnemers (standhouders) werden afspraken gemaakt om de geluidshinder zoveel als mogelijk te beperken. Elektronische muziek is dan verboden vanaf 2.00u.

Verkeersmaatregelen

De parking van het Sint-Laureysplein is autovrij vanaf donderdag 23 augustus om 12.00u. Van vrijdagmiddag 24 augustus 13.00u. tot zondagochtend 26 augustus 7.00u. is het dorpscentrum door middel van betonblokken en andere hindernissen volledig afgesloten voor alle verkeer, inclusief openbaar vervoer van De Lijn. Dit jaar wordt ook het kruispunt Boechoutsesteenweg-Lintsesteenweg afgesloten. De noodzakelijke omleidingen en ook vervanghaltes worden voorzien. De bewoners van deze zone hebben geen toegang met de auto of bestelwagen naar parkeergarages of autostaanplaatsen gedurende de ganse periode. De parking aan het station staat gratis ter beschikking voor auto’s en fietsers.

Foto’s (c) Gazet van Hove.