Je geleende boek terugbrengen is leuker dan je denkt ! Dit doe je best op zaterdag 8 september tijdens BibFANdag.

Een ganse voormiddag met amusante voorstellingen, ons eigen radioprogramma en lichtgevende workshops voor jong en oud. De allerkleinsten geven kleur aan het abc. Start to read brengt je licht tussen de vele boeken. Liever een pauze ? Een barista in onze bibtuin doet je genieten van heerlijke geuren en smaken..

De Bib in Kontich richt een spot op woord en zang met maar liefst twee voorstellingen. Rozannas roos, een spannende voorstelling voor 8+ , naar een verhaal van belle en het beest. Rode Rozen en tortillas, een voorstelling om je vingers van af te likken voor volwassenen. Lieve De Meyer snoept en proeft van lekkere teksten en zoete liederen. Hierna is eten nooit meer hetzelfde !

De eigentijdse lichtgevende wereld van Minecraft laat onze kinderen niet los. In onze workshop 10+, nemen ze controle over de wereld met commando blokken en redstone. Beginners en gevorderden leren kritisch na te denken en ontdekken oneindig veel mogelijkheden van het spel.

Geen wereld zonder muziek. Radio on Wheels spelen alle BibFANbezoekers favoriete liedjes uit de Bib en maken er een subliem radioprogramma van. Start to Read boekenwegwijzer is de oplossing voor diegene die graag willen lezen, maar niet weten wat te kiezen.

Terwijl de allerjongsten hun creatieve energie gebruiken tijdens het knutsel en voorleesuurtjes, kunnen ouders relaxen in de Bibtuin. Een gezellige barista zorgt er voor heerlijke koffies, echte chocolademelk of een thee samengesteld door een theesommelier. Wie er iets bij wil smullen, kan inschrijven voor de workshop decoreren van taarten en koekjes.

Kom je dit graag allemaal ontdekken ? Info en inschrijvingen in de bib of op http://kontich.bibliotheek.be .