7 Miles ten voordele van Make-A-Wish

Hove

Op zondag 7 oktober 2018 organiseren de sportdienst en -raad de zesde editie van de 7 Miles Sportparkloop. Na het succes van vorig jaar wordt opnieuw een goed doel gesteund.


Kidsrun, Teamrun en individuele Sportparkloop
De 7 Miles is een sportief drieluik. Het eerste startschot wordt gegeven op zondagmiddag om 12.30 uur met de ‘Kidsrun’. Dit is een speelse teamrun voor kinderen.
Programma : 12.30 uur: eerste graad (6-7 jaar) : 4×400 meter met drie of vier lopers per ploeg, 12.50 uur : tweede graad (8-9 jaar) : 5×400 meter met vier of vijf lopers per ploeg, 13.20 uur : derde graad (10-12 jaar) : 7×400 meter met vijf, zes of zeven lopers per ploeg. Om 14.00 uur is er de ‘7 Miles Teamrun’. Dit is een estafetteloop van 7 x 1,6 kilometer voor bedrijven, clubs, scholen, verenigingen, families of vriendengroepen. Het is een challenge
voor teams van vijf tot zeven lopers die elk één (of twee) mijl lopen. De teams geven zichzelf een naam en nemen het tegen elkaar op in een ‘run for fun’. Plezier staat hier centraal. Individuele lopers kunnen om 16 uur deelnemen aan de klassieke ‘7 Miles Sportparkloop’.
Deelnemers lopen zoveel mijlen als ze willen, maar het einddoel is om 7 mijl (11,2 kilometer) vol te maken. Bij alle loopactiviteiten is er elektronische tijdsregistratie voorzien.

… ook voor vrouwen …

Make-A-Wish
Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen vervult de hartenwensen van kinderen (3-18 jaar) met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish wil de kinderen een hart onder de riem steken, hun moed geven voor de onzekere toekomst waar ze voor staan door elk wenskind en zijn/haar familie een onvergetelijk moment te laten beleven te midden van al die zorgen, twijfels, moedeloosheid en verdriet, weg van klinieken, dokters en  ziekenhuisbehandelingen.
Sinds 1990 zet Make-A-Wish zich met meer dan honderd vrijwilligers bijna dagelijks in om de hartenwensen van deze kinderen te vervullen. Dankzij giften en fondsenwervende acties kunnen ze mooie wensen in vervulling laten gaan.

Inschrijven
Deelnemers betalen 5 EUR inschrijvingsgeld, kinderen 2,50 EUR. Alle inschrijvingsgelden gaan integraal naar Make-A-Wish. Voor het borstnummer met chip moet geen waarborg worden betaald. Het kan achteraf mee naar huis worden genomen. Meer info en inschrijvingen : online via onderstaande website, per e-mail naar sport@hove.be of telefonisch op het nummer 03 / 454 39 01. Inschrijven op de dag zelf is ook mogelijk. Het inschrijvingsgeld wordt de dag zelf cash betaald.
https://hove.recreatex.be – www.makeawish.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.