Maak kennis met de Grijze Wolven en de MHP . Zij zijn de verspreiders van het Turkse ultranationalisme, dat snel aan invloed wint in Europa. Hun aanhangers zijn geïnfiltreerd in alle traditionele Vlaamse partijen en staan op tal van lokale kieslijsten. Die infiltratie leidt tot een negatief opbod waarbij de Turkse ultranationalisten partijen en kandidaten beoordelen op hun stellingname tegenover Erdoğan en de Turkse regering.

De Grijze Wolven en hun aanhang zijn immers de machtige arm van de Turkse president Erdoğan in Vlaanderen en elders in Europa. Zij schuwen het gebruik van fysiek en verbaal geweld niet. Gematigde Turkse Vlamingen worden geïntimideerd en bedreigd. De Duitse staatsveiligheid noemt hen een gevaar voor de veiligheid. In deze video ziet u waarom.

Voor extremisme is er in Vlaanderen geen plaats. Daarover zijn alle democratische partijen het eens. Elk moet proper zijn op zijn eigen. De verkiezingen zijn een strijd voor wie opkomt met open vizier. Alleen zo kunnen onze democratie en onze rechtsstaat blijven bestaan.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=qz2mksCfoJI 

 

Bron : N-VA.