23 jaar Kringloopgeluk bij Opnieuw & Co Lier

23 jaar geleden opende kringloopwinkel Opnieuw & Co haar eerste filiaal in de voormalige cinemazaal Rubens, in Lier. Sinds 2008 bevindt de winkel in Lier zich op de Antwerpsesteenweg 387. Dat er sinds 1995 nog op vier andere locaties een filiaal van Opnieuw & Co bij kwam, bewijst dat de winkel in Lier een sterke start was voor het kringloopgedachtegoed. Op zaterdag 13 oktober bestaat Opnieuw & Co Lier exact 23 jaar, en dat wordt gevierd.

Ook de cijfers tonen aan dat de winkel in Lier een groot succes is. Zo ontvingen ze in Lier het afgelopen jaar wel 45.893 klanten die herbruikbare goederen een tweede thuis gaven. In Lier gaat de voorkeur duidelijk uit naar textiel en huisraad. Maar dat wil niet zeggen dat dit het enige is waar klanten voor komen. Het aanbod in onze winkels is zeer groot. Van fietsen, boeken, kleding, speelgoed en meubelen tot elektro waar 1 jaar garantie op wordt gegeven.

Op 13 oktober staat het Opnieuw & Co-personeel niet alleen klaar om klanten te helpen, maar ook om iedereen te bedanken. Ze trakteren alle bezoekers op een glaasje cava of fruitsap en lekkere hartjeswafels. Daarnaast krijg je 10% korting op alle goederen. Kom zeker langs en vier mee!

De winkel is open van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

2017 bij Opnieuw & Co Lier in cijfers

Aantal klanten 45.893
Aantal verkochte stuks 290.376
Aantal personeelsleden 22
Best verkochte product Textiel en huisraad

Over vzw Opnieuw & Co

Opnieuw & Co is een kringloopwinkel die herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. Het gaat dan om producten zoals meubelen, kleding, huisraad, boeken, speelgoed, elektro en fietsen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht door stichter en directeur Koen Goemans. Ondertussen groeide Opnieuw & Co uit tot een grote organisatie met meer dan 400 werknemers en winkels in Lier, Duffel, Mortsel, Kontich en Kessel. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar zet ook in op sociaal verantwoord ondernemen. Zo creëert Opnieuw & Co kansen voor tewerkstelling voor kort-geschoolden en langdurig werklozen.

Winkelvestigingen Opnieuw & Co :

 Ma. tot zat. van 10.00u. tot 18.00u.

Opnieuw & Co vzw, Grote Steenweg 55, 2560 Kessel (Nijlen)

Opnieuw & Co vzw, Hondiuslaan 46, 2570 Duffel

Opnieuw & Co vzw, Borsbeeksebinnenweg 51, 2640 Mortsel

Opnieuw & Co vzw, Antwerpsesteenweg 387, 2500 Lier

Opnieuw & Co vzw, Prins Boudewijnlaan 1, 2550 Kontich

 

Ma. tot vrij. van 9.00u. tot 13.00u.

Outletshop De Kilomeet, Vredebaan 77, 2640 Mortsel

www.opnieuwenco.bewww.facebook.com/opnieuwenco

Foto’s (c) Gazet van Hove.