Groot feest voor 25 jaar Grabbelpas

Regio
Zin in een geweldig feestje ? Kom dan op woensdag 31 oktober naar Hangar 27 in Fort 5 in Edegem. We vieren dan met z’n allen 25 jaar Grabbelpas.
De jeugddiensten van Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel slaan de handen in elkaar voor een groot Grabbelpasfeest.
Eerst nemen ze jullie mee in de magische wereld van het circus. Verwacht jullie aan de echte circussfeer in een aangepast decor met een mengeling van clownerie, humor en veel dieren die acrobatische kunstjes uitvoeren. Magic Circus omschrijft het zelf als ‘een programma zo sterk als een olifant’. Jong en oud, klein of groot zullen met de ogen open dromen.
De kinderen mogen ook actief deelnemen aan het spektakel en beleven zo de dag van hun leven. Ambiance verzekerd !
Nadien trakteren ze jullie nog op een gratis drankje en een lekker Grabbelpasdessertje.

reeds 25 jaar …

De plaatsen zijn beperkt. Bevestig je aanwezigheid zeker op voorhand. Locatie : Hangar 27 in Fort 5, Parklaan 161, ingang achteraan, in Edegem. Kostprijs : gratis voor alle kinderen met een Grabbelpas van 2018, 2 EUR zonder Grabbelpas. Een Grabbelpas kan je voor 3 EUR aankopen bij de jeugddienst. Zo geniet je van een voordeeltarief en kan je deelnemen aan activiteiten die plaatsvinden in Hove en omringende gemeenten. De start van de inschrijvingen wordt gegeven op maandag 8 oktober. Inschrijven voor de activiteiten kan via de webshop van de gemeente.
https://hove.recreatex.be/