Verrassende activiteiten in de bib van Hove

Komen luisteren naar gevierde auteurs of nieuwe apps voor je smartphone of tablet ontdekken ? Het kan deze maand in de bib !
Ook nog op het programma : een voorleesochtend op vrijdag.


Op woensdag 10 oktober zijn Stefan Brijs en Erwin Mortier te gast op de jaarlijkse auteurslezing om 20.00 uur in zaal Da Capo, Lintsesteenweg 1a in Hove. Tickets aan 7 EUR in voorverkoop (10 EUR aan de kassa) verkrijgbaar in de bib of op bibkwintet.bibliotheek.be.


Op vrijdag 19 oktober laat de bib laat van zich horen volgens het beproefde recept : bibmedewerkers lezen voor uit een selectie romans en dichtbundels en laten de woorden weerklinken in zorgvuldig gekozen muziekfragmenten.
Je wordt extra verwend met een tasje koffie. Van 10.00 tot 12.00 uur in de bib. Gratis.


Op maandag 22 oktober kan je van 9.30 tot 11.30 uur in zaal 3 van De Markgraaf terecht voor een demosessie over de beste apps voor je smartphone en tablet. Er bestaan miljoenen apps die het leven gemakkelijker kunnen maken.
Maar welke zijn echt de moeite ? In deze interactieve demosessie worden onmisbare apps voor op reis, op kantoor, om te sporten, … getoond. Deelnameprijs : 5 EUR. Tickets verkrijgbaar in de bibliotheek of op bibkwintet.bibliotheek.be. Deze activiteit maakt deel uit van de Digitale Week : in de zes bibliotheken van het Bibkwintet wordt een waaier aan mediawijze activiteiten georganiseerd.
Het volledige programma is verkrijgbaar in elke bib of online raadpleegbaar op de website.
bibkwintet.bibliotheek.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.