Verkiezingscampagne afgelopen, zondag is het aan de kiezers

Hove

De laatste pamfletten werden deze nacht in de Hovese brievenbussen gedropt want op zaterdag lichten veel inwoners hun brievenbus niet meer, de laatste affiches werden opgehangen.

We kwamen donderdagnamiddag nog enkele militanten van N-VA en Fan van Hove tegen, deftige mensen die de inwoners een “goede dag” wensten. Dit kan men spijtig genoeg niet van alle kandidaten en fracties zeggen.

N-VA-militant in Hove

Geweld komt steeds van links

Sommige politieke militanten en fracties zijn gedreven door de haat en vernielen affiches op de openbare weg en op privaat terrein. Vannacht werd er een aanslag gepleegd op het partijhoofdkwartier van de N-VA in Brussel. Zal de pers hier melding van maken ? Het geweld komt altijd van de linkerzijde. Als ze geen argumenten meer hebben halen ze ‘Hitler, Mussolini, Auschwitz, enz …’ er steeds bij. Of ze gebruiken fysiek geweld zoals deze nacht in Brussel enz… .

In Hove is het niet anders … De affiches van de N-VA en het VB werden ook geregeld gevandaliseerd of afgetrokken. We kunnen er ook over meespreken en kunnen verschillende PV’s laten zien van links geweld gedurende de afgelopen jaren !

joegen ettelijke arbeiders de dood in !

Foto’s © Gazet van Hove.