Nieuwe openingsuren voor de politie in Hove

Vanaf 1 november 2018 wijzigen de openingsuren van het wijkkantoor van politie in Hove (Geelhandlaan 1).  Van maandag tot vrijdag sluit het bureel voortaan ’s middags een half uurtje vroeger, namelijk om 12.00 uur. Op woensdagnamiddag blijft het wijkkantoor wel gewoon geopend van 13.00 tot 16.00u. Ook in Hove stemmen we de openingsuren van het politiekantoor af op die van de gemeentediensten. Door deze aanpassing krijgen de wijkinspecteurs bovendien meer ruimte om aanwezig te zijn in de wijken en verhoogt de aanwezigheid en aanspreekbaarheid van de politie op straat. Sedert 1 oktober zijn ook de openingsuren van de wijkkantoren in Aartselaar en Lint aangepast. Buiten de nieuwe openingsuren kan je steeds terecht op het hoofdcommissariaat van de lokale politie HEKLA (Prins Boudewijnlaan 43a in Edegem). Het hoofdcommissariaat is permanent open 24/7.

Foto’s (c) Gazet van Hove.