HOVE

Het jaar loopt naar het einde toe en traditioneel betekent dit voor de fotokring alle hens aan dek. De leden van Fotokring Parallax Hove hebben gedurende het voorbije jaar de lenzen van hun fototoestel opgepoetst, hun kennis van de fotografie verscherpt en de ISO’s, diafragma’s en sluitertijden op elkaar afgestemd. Daar zijn ongetwijfeld mooie beelden uit ontstaan die zij dan ook graag aan jou willen tonen gedurende de driedaagse fototentoonstelling tijdens het laatste weekend van november.

Wat valt er zoal te bekijken en te beleven tijdens dit fotosalon ? Natuurlijk de foto’s van de leden zelf. Alle deelnemers mogen binnen de toegewezen ruimte in de tentoonstellingszaal hun mooiste creaties tonen op de wijze die ze zelf verkiezen. In diezelfde zaal zal je ook nog de door de kring verkozen werken van de Hovenaars die een foto hebben ingestuurd kunnen bekijken. Nog in diezelfde zaal wordt er ook een ruimte vrijgehouden voor een gratis ludieke fotoshoot. In de gang naar de tentoonstellingsruimte worden kettingfoto’s getoond. Als je wil weten hoe dat in elkaar steekt, dan kom je maar eens langs. Ook worden er in een aparte zaal een aantal projectiereeksen getoond, elk rond een bepaald onderwerp, gekozen door de leden. Er zullen tijdens deze dagen ook een aantal
kunstwerken te bewonderen zijn van een gastkunstenaar uit Mortsel. Verder is er de cafetaria waar je gezellig kan nakaarten bij een drankje en een hapje.

Het bestuur en alle leden van Fotokring Parallax Hove hopen je te kunnen ontmoeten en wensen je van harte welkom in De Markgraaf (Kapelstraat 8) op vrijdag 23 november van 20.00 tot 23.00 uur, zaterdag 24 november van 14.00 tot 18.00 uur en zondag 25 november van 10.00 tot 18.00 uur.
www.parallaxfotokring.com .

Foto’s (c) Gazet van Hove.