Regio

Op zaterdag 24 november 2018 organiseert Opnieuw & Co een wintermarkt in alle vijf haar filialen. Opnieuw & Co Wintert gaat door van 10 tot 18 uur in Mortsel, Duffel, Lier, Kontich en Kessel. De winkels worden dan ingericht met honderden budgetvriendelijke kerstspulletjes die afgelopen jaar verzameld werden en andere winterse hebbedingen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe lading kerstballen of enkele leuke theelichthouders voor je feesttafel, bij Opnieuw & Co Wintert vind je vast wat je zoekt.

Even een pauze nodig tijdens het winkelen ? Voor één euro geniet je van een glaasje glühwein, een kop chocolademelk of een lekkere hotdog. Bezoekers die ingeschreven zijn op de maandelijkse digitale nieuwsbrief of de halfjaarlijkse papieren nieuwsbrief “Opnieuws” vinden in de nieuwsbrief een bon waarmee ze de chocolademelk zelfs helemaal gratis krijgen !

Onze kringloopwinkels zijn voorzien van grote eigen parkings en fietsstallingen. Ook met het openbaar vervoer zijn ze steeds gemakkelijk bereikbaar.

###

Over vzw Opnieuw & Co

Opnieuw & Co is een kringloopcentrum dat herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. Het gaat dan om producten zoals meubelen, kleding, huisraad, boeken, speelgoed, elektro en fietsen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht door stichter en directeur Koen Goemans. Ondertussen groeide Opnieuw & Co uit tot een grote organisatie met meer dan 400 werknemers en winkels in Lier, Duffel, Mortsel, Kontich en Kessel. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar zet ook in op sociaal verantwoord ondernemen. Zo creëert Opnieuw & Co kansen voor tewerkstelling voor kortgeschoolden en langdurig werklozen.

Winkelvestigingen Opnieuw & Co:

 Ma. tot zat. van 10.00u. tot 18.00u.

Opnieuw & Co vzw, Grote Steenweg 55, 2560 Kessel (Nijlen)

Opnieuw & Co vzw, Hondiuslaan 46, 2570 Duffel

Opnieuw & Co vzw, Borsbeeksebinnenweg 51, 2640 Mortsel

Opnieuw & Co vzw, Antwerpsesteenweg 387, 2500 Lier

Opnieuw & Co vzw, Prins Boudewijnlaan 1, 2550 Kontich

 

Ma. tot vrij. van 9.00u. tot 13.00u.

Outletshop De Kilomeet, Vredebaan 77, 2640 Mortsel

www.opnieuwenco.bewww.facebook.com/opnieuwenco

Foto’s (c) Gazet van Hove.