Kijk omhoog met Volkssterrenwacht Urania

Hove

“Kijk omhoog”, dat is het thema tijdens de Dag van de Wetenschap bij Volkssterrenwacht Urania. Via een thematentoonstelling kom je meer te weten over het waarnemen van sterrenbeelden, hemelobjecten en hemelverschijnselen met het blote oog en met kleine instrumenten zoals verrekijkers. In ons Zeiss Planetarium geniet je van een mooie sterrenhemel met 3.500 sterren ! Ook op het programma : Voordrachten en rondleidingen door onze sterrenwacht. Nieuw dit jaar is het projecteren van de ESO fulldome film “Van aarde tot universum” in ons planetarium.
Voor een planetariumvoorstelling of de fulldome film vragen een toegang van 5,- euro.
Deze activiteit gaat door op zondag 25 november 2018 van 10.00 tot 17.00 uur.

Prijs Gratis

Volkssterrenwacht Urania vzw

info@urania.be  – www.urania.be.

Tel. 03 / 455.24.93.