Lichtjestocht in Hove 11.11.11 actie

11.11.11 Stelt ook in de campagne van 2018 migratie- en vluchtelingenproblematiek centraal. De Adviesraad voor Ontwikkelingssamenwerking (AROS) en Gemeente Hove willen deze campagne steunen met een tweede lichtjestocht op zaterdag 10 november 2018. Deze tocht maken we door het sfeervol verlichte landschapspark Frijthout.
Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom in de feestzaal Da Capo. Daar ontvang je je eigen lichtje en je bonnetje voor warme soep of chocomelk. Daar is ook een 11.11.11- stand met de mogelijkheid tot de aankoop van mooie kaarten, kalenders, chocolade en truffels. We openen dan ook de bar waar je een Hoofs biertje, een Fair Trade wijntje, koffie, thee of een fruitsap met een knabbeltje kan verbruiken. Het begin- en eindpunt van de lichtjestocht is Da Capo. De eerste groep wandelaars vertrekt onder begeleiding om 17.00 uur.

Kinderen kunnen samen met hun ouders, grootouders, met de juf of meester een lampionnetje of lichtjeshouder knutselen. Wij zorgen voor voldoende en degelijke lichtjes, die je ontvangt voor de wandeling. We zorgen na de wandeling, in Da Capo, voor een warme kom soep met brood of chocolademelk.
Graag vooraf inschrijven en betalen voor deze activiteit door 5 euro per persoon of 12 euro per gezin te storten op rekeningnummer BE60 52308012 1570 met vermelding van 11.11.11-actie en het aantal personen. Inschrijven kan vanaf 15 oktober t.e.m. 4 november. De opbrengst van deze acties gaat integraal naar de projecten in het Zuiden.
Wij zijn ook opzoek naar vrijwilligers die graag een handje toesteken tijdens de lichtjestocht! Voor meer informatie kan je mailen naar ontwikkelingssamenwerking@hove.be
zaterdag 10 november 2018 van 16.00 tot 20.00 uur
€ 5,00

landschapspark Frijthout
Foto’s (c) Gazet van Hove.