Hove
Donderdag 13 december om 20.15 uur in zaal Da Capo.

John won ooit in Nederland de wedstrijd ‘Una Voce Particolare’, de zoektocht naar de beste Nederlandse en Belgische zangers voor opera, operette en musical, wat hem onder andere de titel van ‘Meest verdienstelijke Mechelaar’ opleverde. ‘White Christmas’ wordt een kerstconcert met prachtige muziek : ‘Ave Maria’, ‘Jingle Bells’, ‘Holy Night’ en natuurlijk ‘White Christmas’, gebracht met pianist Eddy Aelbrecht.

Tickets aan 7 EUR in voorverkoop bij de cultuurdienst of via onderstaande website en 10 EUR aan de kassa.

(c) ’t Pallieterke

Programma Da Capo 2019

Donderdag 21 februari 2019 : Luc Van Steertegem Quartet en Francesca Tandoi: Hovenaar Luc Van Steertegem (trompet) is van veel muziekmarkten thuis. Francesca is een pianiste en zangeres uit Italië.

Donderdag 21 maart 2019 : Aaron en Charlotte Wajnberg : Charlotte Wajnberg is een Belgische sopraan, laureate van de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang 2018, waar zij de Klara/Canvas publieksprijs won. Zij wordt begeleid door haar echtgenoot Aaron Wajnberg. Hij studeerde aan de Koninklijke Conservatoria van Antwerpen, Brussel en Gent en was te gast in Da Capo in 2017.


Donderdag 23 mei 2019 : Bart Van Loo met ‘De Bourgondiërs van de Lage Landen’: in januari 2019 verschijnt het nieuwe boek van Bart Van Loo. Daarin neemt hij de lezer op sleeptouw door de middeleeuwen: een even wonderlijke als gevaarlijke reis langs brandstapels en feestelijke banketten, de pest en riddertoernooien, Jeanne d’Arc en Filips de Goede, schizofrene koningen en geniale kunstenaars. Rasverteller Bart Van Loo is de aangewezen persoon om licht te laten schijnen in de duistere middeleeuwen.


Donderdag 19 september 2019 : Hans Mortelmans & groep ‘Beter dan ooit’: van gipsy jazz tot tarantella, gezongen met de tongval van Wannes Van De Velde. Elk concert van deze groep is uniek : tegelijk poëtisch, ontroerend en komisch.

Donderdag 12 december 2019 : ‘Boudewijn le roi triste en andere verhalen’ : het amusante verhaal van deze geliefde vorst en al zijn aanverwanten. Erik Goris, die de tekst van Frans Depeuter bewerkte en naar zijn hand zette, bezorgt je een zeer grappige en ontspannende avond.
https://hove.recreatex.be 8 www.thienpont.be/artiest/john-reels/

Foto’s (c) Gazet van Hove.