Opvoedingstip : Een groot geheim

Of je nu met een twijfelaartje zit of met een overtuigde fan : vroeg of laat breekt de tijd van de waarheid rond Sinterklaas toch aan.
De reactie van elk kind is anders als ze te horen krijgen dat de Sint niet echt bestaat. Dat kan gaan van heel blij omdat je nu deelgenoot bent van een geheim voor grote mensen tot heel verdrietig omdat je een stukje kindertijd achter je laat. Wat het gevoel van je kind ook is, maak er ruimte voor. En al kent je kind het grote geheim, het kan een reden blijven om er een gezellig moment van te maken, met of zonder pakjes.


Ben je op zoek naar een luisterend oor, advies, een gesprek ? Dan kan je contact opnemen met de Opvoedingswinkel en gaat men samen met jou op zoek naar antwoorden op je vragen : Meerminne 2 in Mortsel, tel. 0473 / 47 37 37, e-mail: mortsel@opvoedingswinkel.org.

Openingsuren : maandag tussen 15.00 en 19.00 uur en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur. Ook op afspraak.
www.groeimee.be  –  www.opvoedingswinkelmortsel.be

Foto’s (c) Gazet van Hove.