Eindejaarsfeest in Lint

“Lint Fonkelt” op zaterdag 15 december

Het jaar loopt naar zijn einde. Tijd om met familie, vrienden en kennissen eens heerlijk te proeven van de eindejaarssfeer.

Dat ‘heerlijk’ mag je gerust letterlijk nemen tijdens ‘Lint Fonkelt’ : braadworsten, jeneverkes, glühwein, warme chocomelk en pannenkoeken. Het is er allemaal op de kerstmarkt die van 15.00 tot 21.00 uur wordt gehouden op het Kerkplein van Lint-centrum. Er is doorlopend live-muziek van brassband ‘Die Eisbären’.

‘Licht in de duisternis’ is een knutselactiviteit tussen 15.00 en 18.00 uur voor heel de familie. Ook de allerkleinsten kunnen meedoen. De dag wordt afgesloten met een lichtjeswandeling. Breng zelf je originele verlichting mee. Vertrek aan de ingang van de kerk via de Koning Albertstraat om 18.00 uur.

Foto’s (c) Gazet van Hove.