“Kontich Schaatst” van 8 december e.k. tot 6 januari 2019

Al voor de elfde keer organiseert het gemeentebestuur van Kontich samen met enkele partners het festival “Kontich Schaatst”. Gedurende de kerstperiode is dit de plek om te komen genieten van de winterse sfeer in de gemeente. Naast de schaatsbaan zorgen verschillende verenigingen uit Kontich voor een drankje en hapje tegen democratische prijzen.

Tijdens “Kontich Schaatst” worden er verschillende evenementen georganiseerd op de schaatsbaan. Iedereen is  welkom van 8 december 2018 tot en met 6 januari 2019 op het gemeenteplein van Kontich. Het volledige programma, met de correcte openingsuren kan je vinden op de website van de gemeente Kontich. Het aantal activiteiten is immers veel te uitgebreid om hier één na één op te noemen. Zo is er onder meer een Black Light-show, Charity on Ice ten voordele van Music for Life, schaatsen voor G-sporters, de sportlaureatenviering, een speelmoment zonder schaatsen en fietsen op het ijs.  Enz…