Mortsel

De stad Mortsel heeft sinds eind 2017 een nieuwe bouwcode. Deze bouwcode roept een kwaliteitskamer in het leven, die samengesteld wordt uit vijf externe, onafhankelijke deskundigen. De kamer adviseert het stadsbestuur bij grote en beeldbepalende bouwprojecten.

Deze nieuwe kwaliteitskamer is op zoek naar kandidaat-leden met ervaring en expertise op het vlak van ruimtelijke kwaliteit. Mortsel kiest voor een thematische verruiming door het samenbrengen van expertise in architectuur, stedenbouw, mobiliteit, milieu, groen en landschappen en humane wetenschappen. Steeds met deskundigheid in ruimtelijke ordening.

Om deze kwaliteitskamer samen te stellen, doen wij een oproep naar kandidaten. Mogelijk ben jij kandidaat of ken je mensen die hiervoor interesse tonen. Kandidaat-leden met ervaring en autoriteit in één of meerdere expertisegebieden kunnen uiterlijk 21 december 2018 hun kandidatuur indienen via een e-mail aan ro@mortsel.be of via de dienst Ruimte, t.a.v. Ann Thomas, Stadsplein 2 – 2640 Mortsel. De kandidatuur omvat een motivatie waaruit ervaring en autoriteit in het expertisegebied blijkt.

Meer informatie vind je in de afsprakennota ‘Kwaliteitskamer’ (volg deze link), zoals goedgekeurd door het college van burgemeester en schepenen.

Foto’s (c) Gazet van Hove.