Het is mogelijk en belangrijk om jezelf snel te kunnen ontstressen. Hoe verneem je op 12 februari 2019.

Jij stress ? Ja, eigenlijk wel… Je bent soms snel geïrriteerd of hebt vage lichamelijke klachten. Heel wat stress voelen we pas later, nadat het zich heeft vastgezet in ons gedrag of in ons lichaam. Het is mogelijk en belangrijk om jezelf snel te kunnen ontstressen. Want zodra we in stress zijn, werken onze hersenen niet goed meer. Dan zijn we niet meer productief, maken fouten en zijn minder bereikbaar voor de mensen om ons heen. Waarschijnlijk weet je zelf al heel wat over stress en hoe ermee om te gaan. Met ‘Ontstressen-nu!’ leer je je stress effectief te doen verdwijnen in minder dan 5 minuten ! Je krijgt ook in een notendop en op een eenvoudige manier de wetensschappelijke uitleg over de werking van onze hersenen. Heel eenvoudig toe te passen, haalbaar voor iedereen en met zeer goed resultaat.

Deze lezing wordt gegeven door Ilse Peeters. Na dertig jaar onderwijs volgde zij cursussen ‘Creatief coachen’, ‘Mindfulness’ en ‘Talentgericht werken met kinderen’ en volgde bij Els Ulenaers een opleiding ‘Talentgericht en waarderend coachen’. Zij volgde cursus bij dokter Johan Denis over oorzaken van ziektes, haalde een getuigschrift (expert) in PSYCH-K en werd stress- en gezondheidsdeskundige bij PSYCH-K.

Dinsdag 12 februari om 20.00 uur (deuren : 19.45 uur) in de aula van Regina Pacis 1 lagere school, Mortselsesteenweg 70. Gratis toegang. Parking in de omgeving van de school. Inschrijven vóór zaterdag 9 februari via e-mail : info@gezinsbondhove.be of tel. 03 / 455 53 16. Info bij Jaak Van Baelen, tel. 03 / 455 53 16. Een organisatie van Gezinsbond Hove in samenwerking met Lokaal Overleg Kinderopvang en Opvoedingsondersteuning en de oudercomités van de A. Rodenbachschool, Regina Pacis 1 en 2 en ’t Groen schooltje.

Foto’s (c) Gazet van Hove.