Zware verkeershinder op komst in Boechout-centrum

Vanaf maandag 7 januari 2019 (t.e.m. 30 juni 2019) wordt de verkeersas Hove-Boechout of (Hovesesteenweg/Sint-Bavoplein) in Boechout-centrum afgesloten voor alle verkeer. Er wordt een grote verkeersdrukte verwacht in het centrum van Boechout. Omleidingen worden voorzien maar zullen druk zijn. Zo kan je vanuit de richting Hove naar Boechout omrijden via de Hovesesteenweg – Ropstocklei – Appelkantstraat – O.L.Vrouweplein -Dr. T. Tutsstraat – Jan. Frans Willemsstraat en Heuvelstraat. Vanuit de Provinciesteenweg en in de richting van Hove moet je omrijden via de Heuvelstraat – Lange Kroonstraat – O.L.Vrouweplein – Appelkantstraat – Ropstocklei en Hovesesteenweg. Met deze werken zal er heel wat verkeersdrukte gepaard gaan in het centrum van Boechout. Er zijn een aantal parkings voorzien o.a. bij supermarktketen Delhaize maar die mogen maar voor een beperkte periode gebruikt worden.

Als je naar Boechout moet gaan, doe je dat in de mate van het mogelijke beter te voet of met de fiets.

Foto’s (c) Gazet van Hove.