Een hart voor boeken en mensen ? De bib zoekt helpende handen !

Hove

De bib is een bruisende plek : wekelijks nieuwe boeken, maandelijks zevenendertig schoolklassen op bezoek, voorleesochtenden met literatuur en klassieke muziek, speciale workshops tijdens de Jeugdboekenmaand, auteurslezingen, een leeszaal met boeiende tijdschriften en kranten,… Kortom : een plek voor iedereen. Heb jij ook een hart voor boeken en mensen en heb je nog een paar uurtjes per week of maand vrij ?

De bib-medewerkers zoeken vrijwilligers om te helpen bij verschillende activiteiten en taken : kaften van boeken, helpen tijdens de klassen-uitleen, wegzetten van de boeken, assisteren tijdens speciale evenementen,… Iets voor jou ?

Neem dan gerust contact op met de bibliotheek via e-mail : bibliotheek@hove.be of tel. 03 / 455 75 70.

Foto’s (c) Gazet van Hove.