OKRA opende de Hovese receptiemaand

De maand januari (en voor een stuk ook februari) is bij uitstek de maand van de Nieuwjaarsrecepties. Op de slanke lijn letten !

In Hove opende de dynamische afdeling van OKRA als eerste gemeentelijke vereniging de receptiemaand met een nieuwjaarsreceptie op zaterdagnamiddag jl. in zaal Da Capo aan de Lintsesteenweg. Er waren een 150-tal aanwezigen; veel Hovese geschiedenis, want de meeste aanwezigen zaten al op “tram 6, 7, 8 en 9”.

Er waren enkele toespraken en voor de rest een gezellig samenzijn onder vrienden. Er was ook een delegatie van het nieuwe gemeentebestuur met burgemeester Koen Volckaerts, de schepenen Gerda Lambrecht, Bart Van Couwenbergh, Luc Vuylsteke de Laps en de nieuwe gemeenteraadsleden Lenn De Cleene en Tonia Van de Vijver. Vanwege de oppositiefracties was er geen kat ! Niet getreurd, laat die azijnpissers maar buiten blijven. De aanwezigen hebben zich goed vermaakt en dit is het belangrijkste.

Foto’s © Gazet van Hove.