Nu zaterdag kerstboomverbranding in Lint

De kerstbomen van de Lintenaren worden op zaterdag 12 januari om 19.00 uur in de Ernest Claeslaan verbrand. De kerstsfeer laait dan nog een laatste keer op met knisperende sparren. Om veiligheidsredenen komen de Scouts de kerstbomen niet meer aan huis halen, maar ze laden ze op aan het einde van de Ernest Claeslaan – op de plaats van de kerstboomverbranding -, de Moederhoefstraat – aan de glasbol tegenover de Kapelstraat -, aan de glasbollen aan het Oud-strijdersplein, in de  Torfsstraat en het Reynaertshof en op de parking aan het kruispunt Molenveld-Molenvoetweg en aan Roetaard.

Nadien moeten Lintenaars hun kerstboom zelf naar het recyclagepark brengen. Meer info is te vinden op de Lintse gemeentelijke website, www.lint.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.