OKRA Bustrip naar Oudenbosch en kermis anno 1920

Donderdag 7 februari , vertrek om 9.00u. aan de kerk van Hove.

We rijden naar Terheijden voor koek en koffie. We vervolgen onze rit tot Oudenbosch, waar we de basiliek bezoeken. Dit is een perfecte, verkleinde kopie van de koepel van de Sint-Pietersbasiliek van Rome. Een pastoor met lichte grootheidswaanzin maakte de bouw van deze prachtige kerk mogelijk. Rond de middag genieten we van een 3-gangen-menu. Om 15.00u. bezoeken we Soet & Vermaeck, waar er een kermis in de sfeer van 1920 is. De geschiedenis en het ontstaan van de kermis wordt op een grappige wijze verteld. Verschillende authentieke kermisattracties worden met veel humor toegelicht en mag ook deel genomen worden terwijl je kunt smullen aan o.a. poffertjes, popcorn, suikerspin en fruitsappen buffet. Er speelt ook een de ”Cap-orgel” originele kermismuziek en je kan ook een dansje wagen of je kunt een mooie prijs winnen op het rad van fortuin. We sluiten de dag af met koffie en wafel met of zonder slagroom. Prijs 44 euro per persoon te storten op reknr. OKRA BE64 0682 4395 7552. Vriend of vriendin : 47 euro. Eerst Remy contacteren, pas daarna het verschuldigde bedrag storten met vermelding “kermis” en de namen voor wie wordt betaald. Inschrijven mogelijk tot 25 januari. Verdere info bij Remy, 03 / 455.10.55 – 0471 / 24.53.44. – remy.corsmit@hotmail.com .

Foto’s (c) Gazet van Hove.