Opnieuw & Co Duffel 15 jaar !

Vijftien jaar geleden opende Opnieuw & Co vzw een filiaal aan de Hondiuslaan 46 in Duffel. De cijfers bewijzen dat deze megastore ook een megasucces is geworden. Zo ontvingen we in Duffel in 2018 wel 105.737 klanten die in totaal maar liefst 664.047 goederen een tweede thuis gaven.

In Duffel gaat de voorkeur duidelijk uit naar textiel. Maar dat wil niet zeggen dat dit het enige is waar klanten voor komen. Het aanbod in onze winkels is zeer groot. Van fietsen, boeken, kleding, speelgoed, huisraad en meubelen tot elektro waar 1 jaar garantie op wordt gegeven.

Toen de winkel in Duffel haar deuren vijftien jaar geleden opende, stonden er 10 medewerkers klaar om de klanten verder te helpen. Ondertussen staan er wel 56 medewerkers paraat om elke dag de winkelbelevenis compleet te maken voor elke klant.


Op vrijdagavond 18 januari viert Opnieuw & Co Duffel haar verjaardag en is de winkel uitzonderlijk open tot 21.00 uur in plaats van tot 18.00 uur. Klanten krijgen niet enkel de kans om langer tussen de tweedehands spulletjes te neuzen, maar ontvangen tussen 18.00 en 21.00 uur ook een korting van 10% op alle goederen in de winkel. Kom zeker langs en vier met ons mee !

De winkel is open van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Op vrijdag 18 januari is de winkel uitzonderlijk open tot 21.00 uur.

2018 bij Opnieuw & Co Duffel in cijfers

Aantal klanten 105 737
Aantal verkochte stuks 664 047
Aantal personeelsleden 56
Best verkocht product Textiel/kleding

###

Over vzw Opnieuw & Co

Opnieuw & Co is een kringloopwinkel die herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. Het gaat dan om producten zoals meubelen, kleding, huisraad, boeken, speelgoed, elektro en fietsen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht door stichter en directeur Koen Goemans. Ondertussen groeide Opnieuw & Co uit tot een grote organisatie met meer dan 400 werknemers en winkels in Lier, Duffel, Mortsel, Kontich en Kessel. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar zet ook in op sociaal verantwoord ondernemen. Zo creëert Opnieuw & Co kansen voor tewerkstelling voor kortgeschoolden en langdurig werklozen.

 

Winkelvestigingen Opnieuw & Co:

Ma tot zat van 10u tot 18u

Opnieuw & Co vzw, Grote Steenweg 55, 2560 Kessel (Nijlen)

Opnieuw & Co vzw, Hondiuslaan 46, 2570 Duffel

Opnieuw & Co vzw, Borsbeeksebinnenweg 51, 2640 Mortsel

Opnieuw & Co vzw, Antwerpsesteenweg 387, 2500 Lier

Opnieuw & Co vzw, Prins Boudewijnlaan 1, 2550 Kontich

Ma tot vrij van 9u tot 17u

Outletshop De Kilomeet, Vredebaan 77, 2640 Mortsel

www.opnieuwenco.bewww.facebook.com/opnieuwenco