Breng energie in je leven (gratis proeflessen)

Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer voor het versterken van lichaam en geest. De eenvoudige oefeningen stimuleren de doorstroming van energie in je lichaam, waardoor blokkades verdwijnen.
Zo komt je lichaam meer in rust en ontspanning. Het beoefenen ervan geeft je levensvreugde, vitaliteit, stabiliteit en maakt je mentaal sterker.
Chi Neng Qigong zorgt voor positieve effecten op het cardiovasculair systeem, het immuunsysteem, het ademhalingssysteem, de gewrichten en de spijsvertering.

Gratis proeflessen op 29 en 30 januari. De lessen vinden plaats op dinsdag van 20.30 tot 21.30 uur en op woensdag van 10.00 tot 11.00 uur in het Sportpark. Startles voor beginners (9 EUR) : 5 en 6 februari. Lessenreeks van 12 februari tot 29 mei, behalve in de schoolvakanties (90 EUR voor twaalf lessen).
Inlichtingen en inschrijven bij Katrin Verdurme, instructeur Chi Neng® Qigong, werkzaam als kinesitherapeute en acupuncturiste, tel. 0497 / 48 37 41, e-mail: katrin.verdurme@acupunctuur-antwerpen.be .
www.acupunctuur-antwerpen.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.