Winterritten met WTC De Lustige Trappers

De winterperiode is het ideale moment om aan een goede basisconditie te werken om zo het volgend wielerseizoen goed te kunnen starten.
Iedereen kan vrijblijvend deelnemen aan deze ritten. Zowel heren, dames en jongeren vanaf 10 jaar (nieuw vanaf 2019) krijgen zo de kans om in groep de recreatieve wielersport te ontdekken. Ook een perfect moment om kennis te maken met de club. Zin om even te komen proeven van het recreatieve wielertoerisme of kennis te maken met WTC De Lustige Trappers ?

Zij verwelkomen je graag op één van de ritten. Onder het motto ‘Samen uit, samen thuis’ vertrekken zij steeds op zondagmorgen om 9.30 uur aan het Sportpark voor een rit van een 50 à 70 kilometer en zijn ze rond 12.00 uur terug.
Uiteraard moet het weer ook wat meewillen. Meer info via e-mail naar wtc.delustigetrappers@hotmail.be of op onderstaande website.

Openingsrit

Zondag 24 februari : VWB in Berlaar (65 kilometer).

Samenkomst en vertrek om 8.00 uur op de parking van het Sportpark Hove.
www.wtcdelustigetrappers.be