Kerkconcerten vzw Laurentius Hove deelt mede :

Sint-Laurentiuskerk Hove

Donderdag 14 maart 2019 – 20.00u.

Concert

met Matthieu Idmtal (piano)

Maya Levy (viool)

Anastasia Kozhushko (piano) die werken brengen van

Johannes Brahms, Frédéric Chopin, Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Schubert, Alexander Rosenblatt, Peter Tchaikovsky.

Dankzij uw steun kan de vzw Laurentius een substantiële bijdrage leveren aan de restauratie van de kerk en aan de herinrichting van de weekkapel. De vzw ondersteunt ook de Open Kerkendagen en tal van evenementen en sprekers in de Hovese parochie. Dit jaar willen ze een bijdrage leveren voor een nieuw brandglasraam in het torenportaal om de kerk een mooiere uitstraling te geven.

Toegangskaarten

Deze kunnen besteld worden tegen 18 euro per persoon door storting op de bankrekening van de vzw Laurentius : BE95 7310 0740 9458 met vermelding van het gewenste aantal kaarten en “Kerkconcert 2019”. Deze kaarten zullen op de concertavond op naam van de besteller ter beschikking liggen aan de inkombalie.

Verdere inlichtingen :

Jacques Thiers, 0485 / 55.22.97. – jacques.thiers@gmail.com

Jean Schots, 0486 / 43.50.09. – jeanschots@outlook.be

Steven Lauwers, 0477 / 28.19.90. – steven.lauwers@telenet.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.