Door Willem de Prater – ’t Pallieterke.

Officieel heet de zoveelste schending van de asielwetgeving “kinderpardon”, maar dat is een pure leugen. Nederland is een rechtstaat. Dat verkondigt minister-president Rutte met veel ‘aplomb’. Een tijdje geleden spanden klimaathysterici een proces aan tegen de Nederlandse staat omdat de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen niet vlug genoeg vorderde.

Ze wisten uiteraard dat ze konden rekenen op rechters die bijna allemaal op het klimaatgekke D66 stemmen. Ze kregen dus het verwachte vonnis van een rechter die schaamteloos de scheiding der machten schond en op de stoel van de politici ging zitten. Het kabinet gaat niet akkoord met dit schertsvonnis, maar stapt braafjes naar de Hoge Raad in plaats van die als rechter vermomde activist terecht te wijzen. Want volgens Rutte moeten vonnissen in Nederland uitgevoerd worden. Ja, dag Jan !

Zodra de asielmaffia keft en de hulp van de Nederlandse hoernalisten bij NRC, Volkskrant en NOS inroept, kan de rechtstaat de boom in. Kinderen van asielbedriegers worden met glinsterende reeënoogjes opgevoerd om de asielwetgeving te verneuken. Ze zijn met zo’n 800 en al die schaapjes zijn natuurlijk de slachtoffers van een harteloze maatschappij. Ieder van deze lieverds is al langer dan vijf jaar in Nederland MET hun ouders en zelfs grootouders.

De vaders en moeders hebben zonder scrupules (en betaald door Justitie, m.a.w. door de Nederlandse belastingbetaler) een beroep gedaan op maffieuze asieladvocaten die procedure na procedure inspanden. Ze hebben ze allemaal verloren en de rechters hebben geoordeeld dat de zogenaamde asielzoekers leugenaars en bedriegers zijn die moeten opzouten. Maar dan is Nederland plots geen rechtstaat meer en worden vonnissen niet uitgevoerd.

In afwachting van het allerlaatste pardon

Het heeft tot flinke heibel in de regeringscoalitie geleid maar met het vooruitzicht van de verkiezingen van maart is de val van het kabinet geen optie. Dus was het na het “kinderpardon” van 2013 weer eens tijd voor een nieuw pardon waarmee de asieloplichters zich definitief in de Nederlandse vetpotten kunnen nestelen, want men kan toch de kindjes niet van de criminele ouders en grootouders scheiden. De liberalen hebben zich een tijdje verzet maar gingen door de knieën toen het CDA een U-bocht maakte. Buma, politiek leider van de christendemocraten, was geen voorstander van een pardon maar zijn partijkader en de partij-militanten zijn veel linkser dan de CDA-stemmers. Ze dreigden met een opstand tijdens het partijcongres, want daar worden nog woorden gebruikt als “christelijke barmhartigheid” (Een CD&V’er die dat durft, wordt gelyncht).

De partij-apparatsjiks wezen ook naar de kleine regeringspartner CU (ChristenUnie) van de Bijbelvasten die de parabel van de barmhartige Samaritaan nog letterlijk nemen. De liberalen zijn dus overstag gegaan en troosten zich nu met twee onnozele fop-tegemoetkomingen. De staatssecretaris (nu de liberaal Harbers) heeft voortaan niet meer de discretionaire bevoegdheid uitzonderingen à la Francken toe te staan, zodat hij of zij niet langer politieke averij riskeert. Dat wordt een taak van de administratie. En ten slotte gaan alle politieke partijen akkoord dat dit nu eens echtig en techtig het laatste asielbedriegers-pardon is. In afwachting natuurlijk dat een volgend kabinet weer bezwijkt en een allerlaatste pardon toestaat.

Gescheiden ingangen aan de universiteit

Wat kan je anders verwachten in een land waar de politiek correcte leugens op alle niveaus zijn geïnterioriseerd ? Denk eventjes aan het rapport dat de diversiteitboef van de universiteit van Utrecht vorige week heeft opgesteld. De universiteit is te wit, dus zijn wijzigingen nodig. De universiteit zou “ramadanroosters” moeten opstellen en gebedsruimtes moeten openstellen voor de aanhangers van de bekende misdadigers-ideologie. Die ruimtes moeten gescheiden ingangen hebben voor mannen en vrouwen. Er mogen ook niet te veel gender-neutrale toiletten komen, want dat ergert Marokkaanse meisjes. Het komt niet in de kop van zo’n Nederlandse hotemoot op nu eens eindelijk te eisen dat een vierde generatie zich fatsoenlijk gedraagt in plaats van te vragen dat Nederlanders zich schikken naar in Nederland geboren racisten en seksisten.

© ’t Pallieterke.

Foto’s (c) Gazet van Hove.