Boechout

Een groep enthousiaste Don Bosco-fans richtte het Fonds ‘Vrienden van Don Bosco’ op. Via acties zamelen ze geld in ten voordele van de projecten van Jeugdhulp Don Bosco Vlaanderen vzw. Zo organiseren ze binnenkort twee activiteiten in Sportzaal Don Bosco : een kaas- en wijnavond op 22 februari en een ontbijtbuffet op 24 februari.

Kaas- en wijnavond

Op vrijdag 22 februari is iedereen vanaf 19.00 uur welkom op de kaas- en wijnavond. Een kaasschotel kost 19 euro per persoon. Wie liever geen kaas eet, kan een vleesschotel nemen voor 17 euro per persoon. Voor kinderen tussen zes en twaalf jaar betaal je zowel voor de kaas als de vleesschotel 9 euro per kind. Je schrijft je op voorhand in. Je inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling op BE87 7360 2167 2894 met vermelding: kaas- en wijnavond, naam en aantal personen.

Ontbijtbuffet

Wie liever houdt van een lekker ontbijtje, kan zich inschrijven voor het ontbijtbuffet op zondag 24 februari. Je kan je die dag van 8.30 tot 10.30 uur aan het onthaal van Don Bosco (in de sportzaal) aanmelden. Volwassenen betalen 16 euro per persoon, kinderen van zes tot twaalf jaar betalen 9 euro per kind (kinderen onder de zes jaar mogen gratis komen). Ook hier is inschrijven nodig. Je inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling op BE73 7390 1301 3660 met vermelding : ontbijtbuffet, naam en aantal personen (let op: dit is een ander rekeningnummer dan voor de kaas- en wijnavond).

Info : www.jeugdhulpdonbosco.be/nieuws/kaas-en-wijnavond-ontbijt
Alle info over de werking, de doelstelling en de afdelingen van Jeugdhulp Don Bosco vind je op www.jeugdhulpdonbosco.be/antwerpen

Foto’s (c) Gazet van Hove.