De artiesten van het Krauwelenhof, Hoveberg, Haleakala en In de Kersentuin brengen grappige, muzikale, originele en vaak ontroerende acts op de Arenbergse theatervloer.

Het Centrum voor Jongens en Meisjes met Individuele Begeleiding is in de voorbije veertig jaar uitgegroeid tot een uniek levenschooltje, een warme thuis, waarin een ambachtelijk atelier en een uniek woonproject geïntegreerd werden. Al meer dan dertig jaar brengen de artiesten van het Krauwelenhof, Hoveberg, Haleakala en In de Kersentuin grappige, muzikale, originele en vaak ontroerende acts op de Arenbergse theatervloer. Al die tijd hebben het enthousiasme, de puurheid en de talenten van deze anders begaafde jongeren het publiek kunnen charmeren, waardoor zij de ideale motivatie kunnen vinden om zich verder te ontwikkelen.

Voorstellingen op 25 maart om 13.30, 1 april, 26 april en 17 mei, telkens om 20.15uur in de Arenbergschouwburg. Tickets reserveren kan via onderstaande website of tel. 03 / 202 46 46. – www.arenbergschouwburg.be

Foto’s (c) Gazet van Hove.