Feestnamiddag senioren

Op woensdag 13 maart wordt de namiddag in de feestzaal van Urania om 14.00 uur (deuren vanaf 13.30 uur) geopend met een aperitiefje. Je krijgt bovendien nog een gratis drankje aan de Astrobar. Natuurlijk mogen de foto’s van de uitstappen en vorige feestmaaltijd niet ontbreken. Er wordt een feestelijke maaltijd met bijpassende drank geserveerd en na de trekking van de tombola wordt er afgesloten met een lekker dessert en de nodige koffie of thee.
Einde voorzien rond 18.00 uur. Prijs voor deze onvergetelijke namiddag : 9 EUR per persoon. Inschrijven noodzakelijk en bij voorkeur via de ‘booking’ op onderstaande website en overschrijving van het bedrag op rekening BE41 7775 9275 0710 van de Werkgroep Vredewijk vzw, met vermelding van ‘FeestSenioren’, het aantal personen en de naam waarop je hebt geboekt, ofwel vóór 6 maart bij Nicole en Ludo Vossen (J.F. Gellyncklaan 78, tel. 03 / 288 72 32) of Marilou en Bob De Groof (G. Gezellestraat 8, tel. 03 / 457 32 40). Je inschrijving is pas definitief na betaling ! www.vredewijk.be .


Theater : ‘Huisvrouwmonologen’

‘t Alternatief, de Gezinsbond en Werkgroep Vredewijk gaan op vrijdag 29 maart om 20.15 uur in Kaleidosscoop Mortsel naar een voorstelling van Paljas Producties, ‘Huisvrouwmonologen’. In deze herkenbare en humoristische voorstelling volgen ze het leven van drie uitgesproken vrouwen : de extravagante Elise, haar dochter Martje met smetvrees en hun chaotische nichtje Saskia. Martje moet nog aan kinderen beginnen, Saskia heeft een huis vol en Elise een leeg nest. Ze bespreken elkaars leven en huishouden en het niet-huisvrouw zijn. Het leven van deze vrouwen neemt algauw een belangrijke wending. Hoe verschillend ook, het gevolg ervan is voor alle drie dat ze gedwongen worden om na te denken over het huishouden en het leven dat ze leiden of lijden.
Regie : Jeroen Maes. Spelers: Myriam Bronzwaar, Tina Maerevoet en Els Béatse. Kaarten aan 13 EUR. Geen
genummerde plaatsen. Er worden geen kaarten uitgedeeld. Reserveren en betalen via beacarsauw@hotmail.com of 0486 / 57 83 41.


Theater: ‘Onder tafel’

WTS speelt ‘Onder tafel’, een tragikomedie. Kaarten aan 10 EUR zijn gereserveerd voor zaterdag 16 maart. Reserveren en betalen via beacarsauw@hotmail.com of 0486 / 57 83 41.
www.vredewijk.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.